NAILBAR

Van minst stevig naar heel stevige nagels

Peel off - gellak - rubberbase - biab - gelnagels - acrygel - powder dip nails

 

peel off

dit is een soort soort gellak, het verschil zit in het basis producten. je kan deze gellak er namelijk zelf af trekken nadat deze begint los te komen. na 2-2.5 weken voel je dit dat het tijd is om ze eraf te halen. afhankelijk van persoon tot persoon. je beschadigd je nagels niet! omdat deze ook niet opgeruwd worden tijdens de behandeling. ideal voor een feestelijke activiteit of vakantie. 

polygelnagels/ gelnagels


Het heeft de hardheid van acryl, maar de substantie van een hard gel. Het heeft geen doordringende geur zoals bij acryl en is makkelijk te verwerken. Het is een super lichte kunstnagel die dus ook nog eens hartstikke sterk is.

T-gel/ BIAB


zijn geen klassieke gepigmenteerde rubberbases. Het zijn echte builders dus nog veel sterker dan een klassieke rubberbase. Ze zijn echter wel afweekbaar waardoor ze niet tot een hardgel gerekend kunnen worden.
Ze hebben een fenomenale hechting en zijn extreem sterk doch ook buigzaam. Hierdoor kan gemakkelijk 3 tot 4 weken genieten van perfect gemanicuurde nagels.

 

Gellak


Je kunt gellak zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels.

enkel mogelijk op eigen lengte van de nagels.

FAQ

Welke nagels zijn geschikt voor mij

afhankelijk van welke sterkte van je eigen nagels , of welke look je wil bekomen

Kan ik mij nagels zelf verwijderen?

Neen, alleen de Peel off kan u zelf verwijderen zonder schade toe te brengen aan uw nagelplaat 

Wanneer moet ik de laten bijwerken?

afhankelijk van de groei van je eigen nagels is het nodig om ze tijdig te bijwerken, ander heb je kans dat ze gaan afbreken of afscheuren. 

Bij welke nagels kan ik kiezen voor verlening?

Dit is alleen mogelijk met gel of acrygel nagels