Home » ruilen en retourneren

Ruilen & Retourneren

 

Is het item niet helemaal wat je had verwacht? Dat kan gebeuren. wij helpen we je graag verder. Eerst en vooral is het belangrijk dat je het retourformulier invult. Vul het formulier volledig in en voeg het toe aan jouw retourzending. Zonder dit ingevuld formulier kunnen wij jouw retourzending helaas niet verwerken.

De artikelen kunnen tot 14 dagen na aankoop teruggestuurd worden, op eigen kosten, naar het onderstaand retouradres. Wanneer we je retour succesvol hebben ontvangen en deze voldoet aan de retourvoorwaarden, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee de originele bestelling is betaald.

 

Retourvoorwaarden:

  1.  Aankopen mogen binnen 14 dagen na aankoop geruild worden.
  2. De items zijn ongewassen, ongedragen en in onbeschadigde toestand
  3. De originele etiketten/labels zijn bevestigd aan het artikel en bevinden zich in perfecte staat.
  4. Cadeaubonnen of tegoedbonnen kunnen niet omgeruild worden voor contant geld
  5. Artikelen die in de sale zijn gekocht, kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden
  6. Retourneren is op eigen risico: we zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van retourzendingen. Zorg dus dat je een bewijs hebt van je retourzending of een track and trace code.

Uitzonderingen op retour:

Juwelen, panty’s, sokken en ondergoed kunnen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

 

Ruilen

Wil je graag een item ruilen voor een andere maat? Dat is bij ons geen enkel probleem. Vul het retourformulier zorgvuldig in en vermeld welke maat je graag had gewenst. Voeg dit formulier vervolgens toe aan je retourzending. De artikelen kunnen tot 14 dagen na aankoop teruggestuurd worden, op eigen kosten, naar het onderstaand retouradres. Wanneer we je retour succesvol hebben ontvangen, sturen we het nieuwe item kosteloos naar je op.

wij kunnen jammer genoeg geen bestelde items ruilen voor een ander item. Indien je toch een ander item wilt ontvangen, raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen met het ingevulde retourformulier. Wanneer we jouw retourzending hebben ontvangen en deze voldoet aan de voorwaarden, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee de originele bestelling is betaald. Je kan een nieuwe bestelling plaatsen met de items die je wenst.

Uitzonderingen bij ruilingen:

Juwelen, panty’s, sokken en ondergoed kunnen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

 

Retouradres

Lashbar&beautybar

Verbroederingstraat 8

3012 wilsele

België

 

Heb jij verder nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Twijfel dan niet om ons te contacteren via e-mail: info@lashbarbeautybar.Be

Maak een Gratis Website met JouwWeb