BLEACHBAR

FAQ

Ik heb een opzetstuk op mijn tanden, ik heb een kroon. Kleur dit mee?

ook op kronen komt een aanslaglaag. de aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de originele kleur van de kroon. 

moet ik op iets letten na de behandeling qua eten of drinken? 

Na de behandeling drink je 4 uur best enkel water. tot 24u na de behandeling eet je niets dat kleur kan afgeven zoals rode wijn, koffie, rode pastasaus, spinazie,..

witte dingen kan u wel eten: kip, kaas, frietjes, ..

Hoe wit worden mijn tanden? 

afhankelijk van de levensgewoontes worden tanden gemiddeld 8 tinten lichter in 3 sessies.

wil je nog witter resultaat, dat kan doordat onze behandelingen niet schadelijk zijn voor het tandglazuur, mag je eindeloos herhalen. 

witter dan je eigen natuurlijke tandkleur kan echter niet.

Hoelang blijven mijn tanden wit? 

De aanslaglaag zal geleidelijk aan opnieuw gevormd worden. Dit gebeurt langzaam en zal zeker niet versnellen door het bleken van de tanden.

Afhankelijk van het consumptiegebruik (roken, koffie, rode wijn, …) zullen de resultaten 4 tot 6 maanden zichtbaar blijven. Om te resultaten optimaal te houden, adviseren we een halfjaarlijkse opfrisbeurt.

kan ik meerdere keren na elkaar komen? 

Idealiter boek je binnen de drie weken een extra afspraak voor een optimaal resultaat. Nadien boek je tussen 4-6 maanden om te onderhouden.

is de behandeling pijnlijk? 

de handeling is pijnloos doordat we niet werken met peroxide. de behandeling duurt 3 x 25min. reken dus voldoende tijd voor je afspraak

Onze mondspreiders zijn niet uit plastic gemaakt en scheuren de mondhoeken niet. 

Onze mondspreiders worden na de behandeling weggegooid en niet herbruikt.

resultaten behandeling