Home » behandelingen » skinbar

SKINBAR

BB-GLOW

Een gelaatsbehandeling met de resultaten van een BB-crème. Met behulp van een micro-naald worden er onderhuids en volledig pijnloos BB-glow ampullen aangebracht. Te verkrijgen in 3 tinten en vervolgens volledig aanpasbaar aan de huidskleur. Roodheden en donkere kringen rondom de ogen verminderen. Ook de poriën worden aanzienlijk verkleind.

Permanente make-up?

Neen, er worden geen pigmenten aangebracht. De ingrediënten van BB-glow ampullen kunnen niet verkleuren onder de zon. Je zal op lange termijn dus nooit vlekken in het gelaat krijgen.

Houdbaarheid?

Deze is afhankelijk van het huidtype. Bij een droge huid gaat de behandeling gemiddeld 8 maanden mee. Bij een vette huid zal het resultaat zo’n 4 maanden aanhouden. Je ziet meteen resultaat na de eerste sessie. Het resultaat verdubbelt en de houdbaarheid verlengt na elke daaropvolgende sessie.

Voor iedereen? 

Neen. De behandeling kan niet worden toegepast in geval van actieve acne, zwangerschap/borstvoeding, chemotherapie of huidtype 4 en 5 (heel donkere huid).

Voor- en nazorg?

Kom steeds zonder make-up naar de afspraak. Vermijd tot 24 uur na de behandeling het contact met water en make-up. Kom tot 24 uur na de behandeling niet met de handen aan het gelaat en mijd bovendien voor 1 week het contact met de zon.


CASMARA GELAATSMASKER

Maak een Gratis Website met JouwWeb