BLEACHBAR

tanden witten

100% veilig tanden bleken zonder peroxide & is volledig pijnloos . Het bleken van de tanden gebeurd met de gel en een led-licht. Door deze techniek wordt het tandglazuur niet aangetast en komt de originele kleur van de tand weer terug.

Wil je de maximale witheid uit je natuurlijke tanden halen? De behandeling gaat terug naar de natuurlijke tandkleur en verwijdert de volledige aanslaglaag. Tot drie maal toe zetten we een bleekgel met 20 minuten inwerkingstijd.

de behandeling kan probleemloos herhaalt worden zonder het gebit te beschadigen

Hoe wit worden mijn tanden? 

Afhankelijk van je consumptiegebruik worden de tanden gemiddeld 8 tinten lichter bij 3 sessies. Wil je een nog witter resultaat? Dat kan. Doordat onze behandelingen niet schadelijk zijn voor het tandglazuur, mag je eindeloos herhalen. Witter dan de eigen natuurlijke tandkleur kan echter niet. De tanden zullen dus nooit té wit worden en steeds natuurlijk ogen.

Hoelang blijven mijn tanden wit? 

De aanslaglaag zal geleidelijk aan opnieuw gevormd worden. Dit gebeurt langzaam en zal zeker niet versnellen door het bleken van de tanden. Afhankelijk van het consumptiegebruik (roken, koffie, rode wijn, …) zullen de resultaten 4 tot 6 maanden zichtbaar blijven. Om te resultaten optimaal te houden, adviseren we een halfjaarlijkse opfrisbeurt.

Ik heb een opzetstuk op mijn tanden, ik heb een kroon. Kleur dit mee?

Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon. Hierdoor raden wij het af om te voorkomen dat de eigen tanden feller bleken tegen over van de kroon/neppe stuk tand.

 

kan ik meerdere keren na elkaar komen? 

Idealiter boek je binnen de drie weken een extra afspraak voor een optimaal resultaat. Nadien boek je tussen 4-6 maanden om te onderhouden.

 

is de behandeling pijnlijk? 

De behandeling is pijnloos doordat we niet werken met peroxide. De behandeling duurt 3 x 20 minuten. Reken op 1u15 in je agenda. Het led licht is niet schadelijk.

Onze mondspreiders zijn niet uit plastic gemaakt en scheuren de mondhoeken niet. 

Onze mondspreiders worden na de behandeling weggegooid en niet herbruikt.

 

moet ik op iets letten na de behandeling qua eten of drinken? 

Na de behandeling eet je in een ideale situatie 4 uur niets. Tot 24 uur na de behandeling eet je niets dat kleur kan afgeven zoals: rode wijn, koffie, rode pasta saus, spinazie, chocolade, …

Na de behandeling drink je 4 uur best enkel water.

 

resultaten behandeling

Maak jouw eigen website met JouwWeb